woensdag 24 april 2024

Nieuwe BMW motorfiets te duur? Niet met Easyride! 

Met Easyride van BMW Motorrad is de motorfiets die je altijd al wilde hebben dichterbij dan je denkt. Een perfecte financiering op maat met een superlage rente. 

Zwaai je graag je been over het zadel van de nieuwe BMW R 1300 GS of wil je komende zomer op pad met een ultieme toermotor als de BMW R 1250 RT? Beide machines zijn in hun klasse het summum voor veel motorrijders, maar vanwege de aanschafprijs blijft het voor sommigen slechts bij dromen. Die motorrijders willen ook geld overhouden om hun gedroomde tocht of vakantie te kunnen betalen. Of geld besteden aan een nieuwe motoroutfit. Om die dromen toch realiteit te laten worden, kan financieren de oplossing zijn!

BMW Motorrad maakt financieren van je nieuwe droommotor namelijk heel aantrekkelijk met Easyride van BMW Financial Services. De rente bedraagt slechts 4,49%! Super interessant dus, want je rijdt je favoriete BMW motorfiets zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Je spreidt namelijk de aanschafprijs (inclusief btw) of een gedeelte daarvan over 12 tot 33 maanden en je betaalt dit bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. Zowel de rente als de looptijd staat vast. Je zorgt zelf voor onderhoud, reparatie, verzekering en motorrijtuigenbelasting. Ook voor een verzekering ben je met de Motor Cover verzekering van BMW Financial Services aan het juiste adres.

A2-rijbewijs op zak en dan?

Stel dat je net je motorrijbewijs hebt gehaald en dat dat een A2-rijbewijs is omdat je nog niet de leeftijd voor een volwaardig A-rijbewijs hebt. Dan ben je jong en heb je vast nog niet het hele bedrag op zak voor een nieuwe motor, zoals de BMW 900 R die je ook kunt krijgen in A2-versie met dus 35 kW (48 pk) vermogen. Met Easyride rijd je die al voor een scherp bedrag per maand. Je hebt alleen een eenmalige aanbetaling te doen. Dat bedrag had je wellicht al gespaard om een gebruikte motor te kunnen kopen. Met BMW Easyride komt een nieuwe motorfiets dus in beeld en binnen bereik. En ook nog eens een fraaie BMW Roadster als de F 900 R met zijn strakke design en intuïtieve en dynamische stuurkarakter.

BMW R 1300 GS met Easyride

Als je straks je A-rijbewijs hebt, kun je met Easyride besluiten of je doorrijdt op de F 900 R of dat je doorschuift naar een zwaardere BMW motorfiets. Zoals bijvoorbeeld de helemaal nieuwe R 1300 GS. Ook dat kan met Easyride voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Dan zit je wel meteen op een van de meest gewilde adventure bikes van dit moment, met een machtige tweecilinder boxermotor van 145 pk. Met de financiering maakt BMW Motorrad deze topper in zijn segment voor een grote groep motorrijders bereikbaar. Ook voor wie al een aantal jaren met een GS rijdt en ervan droomt om de nieuwe R 1300 GS te rijden. De inruilwaarde van je huidige motor kan voldoende zijn voor de aanbetaling.

Easyride BMW
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen