Meldpunt gevaarlijke wegsituaties weer succesvol

Bij het MAG-meldpunt Gevaarlijke Wegsituaties komen dagelijks meldingen binnen van motorrijders die een mogelijke gevaar langs de weg melden. Zo kreeg de MAG meerdere meldingen over het ontbreken van een onderplank op nieuw geplaatste vangrails langs de N228, tussen Oudewater en Haastrecht.

De MAG nam contact op met de provincie Zuid-Holland, waarbij werd gewezen op de overeenkomst die de MAG in 2010 met de provincie heeft afgesloten, waarin ook is afgesproken om geleiderailconstructies te voorzien van motorrijdersvriendelijke onderplanken.

Na uitvoerig contact tussen de MAG en de provincie zijn nu ook langs de N228 daadwerkelijk onderplanken aangebracht. Op de foto's zie je de oude en de nieuwe situatie. Zoek de verschillen!

Foto’s: Dirk de Jong/MAG

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.