vrijdag 29 maart 2024

Meldpunt gevaarlijke wegsituaties weer succesvol

Bij het MAG-meldpunt Gevaarlijke Wegsituaties komen dagelijks meldingen binnen van motorrijders die een mogelijke gevaar langs de weg melden. Zo kreeg de MAG meerdere meldingen over het ontbreken van een onderplank op nieuw geplaatste vangrails langs de N228, tussen Oudewater en Haastrecht.

De MAG nam contact op met de provincie Zuid-Holland, waarbij werd gewezen op de overeenkomst die de MAG in 2010 met de provincie heeft afgesloten, waarin ook is afgesproken om geleiderailconstructies te voorzien van motorrijdersvriendelijke onderplanken.

Na uitvoerig contact tussen de MAG en de provincie zijn nu ook langs de N228 daadwerkelijk onderplanken aangebracht. Op de foto's zie je de oude en de nieuwe situatie. Zoek de verschillen!

Foto’s: Dirk de Jong/MAG

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen