Met BMW uit de file…

Je moet niet vreemd opkijken als je de komende periode in België een juichend iemand achterop een BMW F800R ziet zitten. Grote kans dat het om een gefrustreerde automobilist gaat die voor het eerst in z’n leven opschiet in de file.

BMW is sinds gisteren namelijk op zoek naar mensen die worden gekweld door fileleed. Om hen hiervan te verlossen, krijgen vijf personen die het langst in de file staan een gratis rit naar het werk aangeboden achterop een F800R.

Iedereen kan zich inschrijven via de website www.bmw-motorrad.be. Op basis van de afstand tussen de woon- en de werkplaats worden dan de vijf personen die het langste onderweg zijn, uitgekozen. Voor de goede orde, ook mensen zonder motorrijbewijs kunnen deelnemen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.