MV Agusta viert feest

Mocht je niks te doen hebben en bijvoorbeld toch al in Italië zitten; op 23 en 24 juni wordt in Varese, thuisbasis van het legendarische merk, voor de negentiende keer de MV Agusta Revival georganiseerd. Het feest draait uiteraard om de inmiddels zestig jaar tellende historie met daarin alle 37 wereldkampioenschappen als constructeur, 38 rijderstitels, 275 Grand Prix-overwinningen, 46 Italiaanse titels en meer dan 3.098 prijzen. Een record dat voorlopig nog niet is geëvenaard. Dit jaar staan de eerste 125cc wereldtitel en de eerste 500cc grand prix overwinning centraal. Het programma omvat onder meer een diner en een kerkbezoek, want het blijven Italianen natuurlijk. Maar goed, mocht je zin hebben…

Meer informatie staat op www.mvagusta.it.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?