13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV Agusta viert feest

Mocht je niks te doen hebben en bijvoorbeld toch al in Italië zitten; op 23 en 24 juni wordt in Varese, thuisbasis van het legendarische merk, voor de negentiende keer de MV Agusta Revival georganiseerd. Het feest draait uiteraard om de inmiddels zestig jaar tellende historie met daarin alle 37 wereldkampioenschappen als constructeur, 38 rijderstitels, 275 Grand Prix-overwinningen, 46 Italiaanse titels en meer dan 3.098 prijzen. Een record dat voorlopig nog niet is geëvenaard. Dit jaar staan de eerste 125cc wereldtitel en de eerste 500cc grand prix overwinning centraal. Het programma omvat onder meer een diner en een kerkbezoek, want het blijven Italianen natuurlijk. Maar goed, mocht je zin hebben…

Meer informatie staat op www.mvagusta.it.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen