13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Met trein en bus naar de TT, het kan…

Als motorrijder weet je natuurlijk hoe je naar de TT gaat. Uiteraard op de motor. Waan je onderweg niet op het circuit, want dat levert gegarandeerd post van het CJIB op. Ga je niet op de motor, dan zou je kunnen overwegen met de trein te gaan. Voor 55 euro kun je vanaf elk station in Nederland de trein naar Assen nemen. Dat geldt ook voor treinen van regionale vervoerders. Van het NS-station in Assen rijden pendelbussen naar het circuit.

Na afloop van de races staan de bussen klaar om je terug te brengen naar de trein. Deze combikaart is ook geldig bij busmaatschappij Qbuzz in de provincies Drenthe en Groningen. Bij het kaartje van 55 euro is de entree tot het circuit inbegrepen. Met dit kaartje kun je op de taluds terecht. Een taludkaartje kost 48 euro, zodat je slechts zeven euro betaalt voor trein en bus.

Foto: 2Snap

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Hallo ik vind het heel mood dat jullie het openbaar Verviers promoten ik ga zelf al jaren met de trein ik vindt alleen dat de dienstregeling op het grrootste sportevenement van nederland daar wel op in mag spelen ik vertrek namelijk om 07:00 uit Hardinxveld en kan pas om 10:00 in assen zijn vindt dat waardeloos ever Je op het circuit Ben gaan de wedstrijden beginnen dus er kan in mijn ogen wel wat verbeteren mug David koppelaar

Reacties zijn gesloten.