Met trein en bus naar de TT, het kan…

Als motorrijder weet je natuurlijk hoe je naar de TT gaat. Uiteraard op de motor. Waan je onderweg niet op het circuit, want dat levert gegarandeerd post van het CJIB op. Ga je niet op de motor, dan zou je kunnen overwegen met de trein te gaan. Voor 55 euro kun je vanaf elk station in Nederland de trein naar Assen nemen. Dat geldt ook voor treinen van regionale vervoerders. Van het NS-station in Assen rijden pendelbussen naar het circuit.

Na afloop van de races staan de bussen klaar om je terug te brengen naar de trein. Deze combikaart is ook geldig bij busmaatschappij Qbuzz in de provincies Drenthe en Groningen. Bij het kaartje van 55 euro is de entree tot het circuit inbegrepen. Met dit kaartje kun je op de taluds terecht. Een taludkaartje kost 48 euro, zodat je slechts zeven euro betaalt voor trein en bus.

Foto: 2Snap

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.