Michael van der Mark rijdt volgend jaar voor BMW

Een echte verrassing mag je het niet meer noemen, maar het is wel lekker dat het nu officieel is. Michael van der Mark rijdt volgend jaar voor het BMW Motorrad WorldSBK Team. Speculaties hierover gingen al langer rond nadat Speedweek – altijd goed op de hoogte wat bij BMW speelt – met het nieuws naar buiten kwam. Eerder deze week werd al bekend dat Michael na 2020 in ieder geval weggaat bij Yamaha.

Yamaha en Michael van der Mark gaan einde seizoen uit elkaar

Shaun Muir (BMW Motorrad WorldSBK Team – Team Principal): “We zijn verheugd Michael te verwelkomen in het BMW Motorrad WorldSBK Team. Hij heeft een schat aan ervaring en is een van de jongste, meest getalenteerde rijders in het WorldSBK. Het vastleggen van de diensten van Michael benadrukt onze focus en vastberadenheid die we hebben om te strijden voor de hoogste eer en we zullen Michael alle kansen geven om dat doel te bereiken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?