donderdag 25 april 2024

Mitas uitverkozen tot OEM leverancier voor TM Racing

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Mitas zal de C-21 Super en de EF-07 Super banden gaan leveren voor enduro motoren (EN 300, EN 450FI, EN 530F, EN 125, EN 144, EN 250 en EN 250FI), C-19 en C-20 banden voor motocross motoren (MX Junior) en de Sport Force radiaalbanden voor supermoto types (SMM 530F, SMR 530F, SMM 450F, SMR 450F).

“Wij zijn zeer verheugd dat TM Racing een nieuwe relatie is aangegaan met Mitas. Wij zijn ervan overtuigd dat Mitas de prestaties van TM Racing motoren zal gaan verbeteren en dat motorrijders nog meer content zullen zijn”, aldus Ksenija Bitenc, de directeur van Mitas Moto.

TM Racing kent een lange traditie, die teruggaat tot 1976. De filosofie waarin TM zich altijd heeft onderscheiden is de keuze van materialen, vakmanschap en grote prestaties van de motoren die toegepast worden op standaard motorfietsen. TM Racing motorfietsen worden gefabriceerd voor veeleisende klanten en Mitas banden zijn door hun uitstekende prestaties een optimale keuze voor deze klanten.

EF-07 Super
Het meest recente type profiel voor de achterband voor Enduro FIM sports. Deze EF-07 is ontwikkeld in samenwerking met top Enduro motorrijders. Het loopvlakpatroon garandeert optimale rijeigenschappen op vele terreinen. Deze zijn gemarkeerd met een gele streep.

C-21 Super
Een loopvlakpatroon dat geschikt is voor semi-hard tot rotsachtig terrein. De rubbersamenstelling is zodanig geoptimaliseerd, zodat remmen en precisiebesturing kan worden gegarandeerd bij het rijden op harde terreinen. Geschikt voor Enduro FIM. Gemarkeerd met een gele streep.

C-19 (kid cross)
Een loopvlakpatroon voor de voorwielen van kid cross motoren, dat geschikt is voor semi-hard terrein. Het ontwerp van deze band garandeert optimale rijeigenschappen onder alle rijomstandigheden bij MX races. Gemarkeerd met een rode streep.

C-20 (kid cross)
Een nieuw robuust type loopvlakpatroon dat geschikt is voor medium of hard terrein. Een speciaal ontwikkelde rubbersamenstelling die een buitengewone duurzaamheid garandeert. Het ontwerp van deze band garandeert optimale rijeigenschappen onder alle rijomstandigheden. Gemarkeerd met een rode streep.

Sport Force
De Sport Force radiaal banden zijn uitstekend geschikt voor zowel sport, naked and supermotosport en tourmotoren. Verschillende belangrijke technieken en technologieën zijn toegepast tijdens de ontwikkeling, zoals de drie onderstaande belangrijkste technologieën:

OGT 3D (3-D Optimum Groove Technology)
SCT (Strong Carcass Technology)
FEA (Final Element Analyses / Optimized Footprint)

Voor meer informatie over Sport Force banden: www.mitas-moto-radial.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen