Yamaha Xenter 125, standaard al rijk uitgerust

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Ieder aspect van deze standaard al rijk uitgeruste motorscooter is ontworpen om uw dagelijkse ritten vlotter en comfortabeler te maken. Dankzij de pittige 125cc-motor staat u uw mannetje in het drukke stadsverkeer. Het responsieve, goedmoedige weggedrag is volledig te danken aan een innovatieve motorophanging en het unieke Monocross veersysteem waarmee de Xenter 125 als enige in zijn klasse is uitgerust.

Alles aan de Yamaha Xenter 125 is ontworpen voor uw gemak, zoals een hoog windscherm, een topkoffer met luxe binnentas, de royale platte voetplaat, de praktische vormgeving en het goed doseerbare remsysteem, het ‘Unified Brake System’. Bovendien biedt de Yamaha Xenter 125 dankzij de aerodynamische, moderne vormgeving en het lage brandstofverbruik een betaalbare maar krachtige manier van mobiliteit in en rond de stad.

Nu met A1 automaat motorrijbewijs

Yamaha Motor Nederland heeft voor deze zomer een unieke promotie, speciaal voor beginnende motorrijders, opgestart. Bij een geselecteerd aantal Yamaha motorfietsdealers is de nieuwe Yamaha Xenter 125 nu standaard verkrijgbaar met een A1 automaat motorrijbewijs*! Dit unieke aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met de volgende Yamaha motorfietsdealers en daarbij behorende rijscholen:

Amsterdam – Motorcity Amsterdam in samenwerking met Motor Experience Amsterdam

Den Haag – Motor Centrum West Naaldwijk in samenwerking met Don Opleidingen Naaldwijk

Rotterdam – Motorstore Barendrecht in samenwerking met Motostore Driving Academy Barendrecht

Utrecht – RB Motoren De Bilt in samenwerking met Rijschool Wierenga Utrecht

Voor meer informatie over deze unieke aanbieding lopende tot en met 30 september 2014, kunt u terecht bij uw Yamaha motorfietsdealer of kijkt u op de website van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-motor.nl).

* T.w.v. maximaal € 750,- inclusief BTW en gebaseerd op een minimaal aantal benodigde lessen en uitgaand van in één keer slagen voor zowel theorie en aangepast praktijkexamen, eventueel benodigde meerkosten om het motorrijbewijs te halen zijn voor rekening van de koper.

De Yamaha Xenter 125 is leverbaar in drie kleurstellingen, te weten Sky Blue, Avalanche White en Midnight Black en heeft een adviesverkoopprijs van € 3.599,00.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?