13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drie dagen vermaak voor jong en oud op “de Bargen te Oldebroek”

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Stichting Circuit Oldebroek trapt het weekend af met een groot feest in de feesttent welke zal worden opgebouwd aan de Vreeweg. Vanaf 20:00 uur gaat het dak eraf met live Nederlandstalige muziek. Op het podium verschijnen onder andere Lucas en Gea, HartenTien, Dorette Duurkoop en het IJsselduo. Via https://twitter.com/muziekfestijn wordt u op de hoogte gehouden  voor de laatste artiesten en verdere info. Tijdens deze avond kun je voor een hapje en drankje terecht  bij onze bar.

Zaterdag maken de vocale klanken plaats voor motorgeronk. Behalve de 65cc en 85cc klassen, welke zijn onderverdeeld in kleine wielen en grote wielen is er ook plaats voor een MX1 clubklasse, MX2 clubklasse en een zijspanclubklasse. Vanaf 09:30 wordt er getraind  Om 12:15 uur valt het starthek voor de eerste keer en wordt er door de jeugd gestreden voor de Nederlands kampioenschapspunten. In de clubklassen wordt er gestreden voor de eer en de bekers.

Zaterdagavond wordt er ook een opstapavond georganiseerd waarbij je zelf kan ervaren hoe het is om over het circuit te razen. Mensen die altijd al eens met een zijspan mee willen rijden kunnen zich hiervoor aanmelden in de loop van de middag op het circuit. Na de wedstrijden vind dit plaats.

Deelname is gratis. Er is mogelijkheid om een gift te geven voor een goed doel. Hou de site in de gaten voor de laatste informatie.

Op pinkstermaandag 9 juni wordt er gestreden voor het Open Nederlands Kampioenschap Motorcross MX1 en MX2. Tevens is dit de laatste wedstrijd voor het kampioenschap. De kans is dus heel groot dat de Nederlands Kampioenen in Oldebroek gekroond gaan worden. Om 09:00 wordt aangevangen met de trainingen. Om 12 uur valt het starthek voor de eerste manche. De opening vind net voor 12 uur plaats door de Burgemeester van Oldebroek. Burgemeester Hoogendoorn is zelf in training om de opening per motor te verrichten. 

Mocht u helemaal niks willen missen dan kunt u vrijdag vanaf 15:00 uur een plaatsje zoeken op de camping! Wij hopen u te mogen begroeten.

Voor meer info kijk op:

www.stichtingcircuitoldebroek.nl

https://www.facebook.com/stichtingcircuitoldebroek.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen