Moderne Ural onmogelijk?

Alsof een elektrische Ural nog niet revolutionair genoeg is, komt het zijspan ook nog eens uit Amerika. Dit prototype is gebouwd door het Californische ICG. Het mixt een klassieke Russische driewieler met een moderne Amerikaanse motor van Zero Motorcycles. Het blok is goed voor 61 pk en dat maakt een topsnelheid van 140 km/u mogelijk. De actieradius bedraagt 165 kilometer.

Lyrische reacties
De makers van de Ural cT ontwerpen het zijspan aan uitgebreide testen. De accu’s vinden een plaats in het bakje, maar ze mogen niet volledig ten koste van de plaats van de passagier en bagage. Concrete plannen om het zijspan in productie te nemen bestaan niet, maar als de reacties lyrisch zijn, zit een kleine productieserie er in. Realisme regeert bij de ICG want het bedrijf denkt minimaal twee jaar nodig te hebben voordat de cT daadwerkelijk in productie kan.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.