Katana kieken

De Katana schitterde al in Keulen en Milaan, maar 8 december is hij ook te bekijken in Vianen. Naast de nieuwkomer zijn alle 2019-modellen te zien. Komend seizoen komt Suzuki met nieuwe kleuren voor vrijwel alle modellen en ook een compleet nieuwe A2-uitvoering van de GSX-S750. Verder worden er ook technische wijzigingen doorgevoerd. Zo krijgt onder meer de GSX-S750 een verbeterde gasrespons en wordt de GSX-R1000R sportiever door een verstelbare swingarm, met staal omvlochten remleidingen en Bridgestone Racing Street RS11 banden.

Katana
Ster van de show is de Katana. Net als bij de eerste Katana uit 1981 gaat Suzuki voor een gewaagd en scherp design. Voor de aandrijving zorgt een vloeistofgekoelde 999 cc viercilinder, die 150 pk en 108 Nm levert en het gewicht bedraagt 215 kilo. Het Preview Event vindt plaats van tien uur ’s ochtends tot vier uur ‘s middags. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?