13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Mods versus Rockers

Spijkerbroeken, leren jacks en vetkuifen tegenover pantalons, puntschoenen en parka's. Vette café-racers tegen klassieke scooters oftewel: Mods versus Rockers! Rock 'n Roll café Cruise Inn in Amsterdam is zaterdag 25 augustus het decor en stiekem ook wel strijdtoneel voor de tweede Mods vs Rockers revival. De rivalen uit de jeugdstromingen van weleer hebben inmiddels vrede gesloten en weten hoe ze een gaaf retro festival neer moeten zetten.

Iedereen met een café-racer of klassieke scooter is van harte welkom en iedereen die in stijl komt krijgt een extra plusje natuurlijk. Solo of met een hele club, het is allemaal geen probleem. Inschrijven is niet nodig. Er valt genoeg moois te zien en het geheel wordt luister bijgezet met twee waanzinnige retro-bands uit binnen en buitenland en DJ's.

Ook als je geen voertuig in stijl hebt, ben je van harte welkom om te komen genieten van al het moois. Mods versus Rockers wordt gehouden aan de Zuiderzeeweg 29 in Amsterdam. Van buiten Amsterdam net voor de Piet Hein tunnel links en dan meteen weer rechts. Kan niet missen. Entree is 15 euro.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen