Mods versus Rockers

Spijkerbroeken, leren jacks en vetkuifen tegenover pantalons, puntschoenen en parka's. Vette café-racers tegen klassieke scooters oftewel: Mods versus Rockers! Rock 'n Roll café Cruise Inn in Amsterdam is zaterdag 25 augustus het decor en stiekem ook wel strijdtoneel voor de tweede Mods vs Rockers revival. De rivalen uit de jeugdstromingen van weleer hebben inmiddels vrede gesloten en weten hoe ze een gaaf retro festival neer moeten zetten.

Iedereen met een café-racer of klassieke scooter is van harte welkom en iedereen die in stijl komt krijgt een extra plusje natuurlijk. Solo of met een hele club, het is allemaal geen probleem. Inschrijven is niet nodig. Er valt genoeg moois te zien en het geheel wordt luister bijgezet met twee waanzinnige retro-bands uit binnen en buitenland en DJ's.

Ook als je geen voertuig in stijl hebt, ben je van harte welkom om te komen genieten van al het moois. Mods versus Rockers wordt gehouden aan de Zuiderzeeweg 29 in Amsterdam. Van buiten Amsterdam net voor de Piet Hein tunnel links en dan meteen weer rechts. Kan niet missen. Entree is 15 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.