13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Belgische hoogmis aanstaande UPDATE

UPDATE 14-8-2012
Naast de gebruikelijk BK-rijders Ken De Dycker, Tanel Leok, Davide Guarneri, Marvin Van Daele, Manuel Priem, Jurgen Van Nooten en Steven Engelen staan ook Kevin Strijbos, Jeffrey Herlings, Jeremy Van Horebeek, Evgeny Bobryshev, Max Nagl, Jonathan Barragan, Marc De Reuver, Shaun Simpson, Yentel Martens, José-Antonio Butro, Petar Petrov, Glenn Coldenhoff, Jeremy Delincé en Yerki Janvier aan de start. Een waanzinnig sterk deelnemersveld dus! Raadpleeg hier de volledige deelnemerslijsten.

BERICHT 11-8-2012
Met coureurs op de startlijst als Jeffrey Herlings, Ken De Dycker, Kevin Strijbos, Marc de Reuver en Max Nagl zou je al snel denken dat er aanstaande woensdag op de Belgische Keiheuvel een GP wordt verreden. Niets is minder waar, het gaat hier om de derde ronde van het Radson Trophy BK Motorcross in Balen, net over de grens bij Valkenswaard.

Maar 15 augustus is een woensdag… Klopt! Op die dag viert België de Maria Hemelvaart. Daarnaast is het in de omgeving van Antwerpen moederdag. Wij gokken dat veel moeders echter de dag alleen door moeten brengen want De Keiheuvel is een klassieker waar elke crossliefhebber een keer geweest moet zijn.

Zin in een ouderwetse, Vlaamse crossdag inclusief de zo kenmerkende frieten? Kijk op www.kmc-mol.be voor alle informatie. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen