Mogelijk druppels tijdens TT

Geen TT in Assen zonder regen, zegt men wel eens. Nou, die traditie zou morgen wel eens een waardig vervolg kunnen krijgen. Want hoe mooi het op dit moment ook is in heel Nederland, voor morgen staan er een paar kleine motregenbuien op het programma.

Het bizarre is dat voor morgen in Assen een beetje regen wordt verwacht tussen 11:00 en 14:00. Minimaal, maar een ietwat natte baan staat natuurlijk al garant voor een boel spektakel. Het positieve is dat de temperatuur onverminderd prettig blijft: het kwik blijft rond de twintig graden schommelen. De MotoGP-race begint trouwens om 14:00.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.