vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mogelijk druppels tijdens TT

Geen TT in Assen zonder regen, zegt men wel eens. Nou, die traditie zou morgen wel eens een waardig vervolg kunnen krijgen. Want hoe mooi het op dit moment ook is in heel Nederland, voor morgen staan er een paar kleine motregenbuien op het programma.

Het bizarre is dat voor morgen in Assen een beetje regen wordt verwacht tussen 11:00 en 14:00. Minimaal, maar een ietwat natte baan staat natuurlijk al garant voor een boel spektakel. Het positieve is dat de temperatuur onverminderd prettig blijft: het kwik blijft rond de twintig graden schommelen. De MotoGP-race begint trouwens om 14:00.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHallo zondag!
Volgend artikelRossi wint TT Assen

Gerelateerde artikelen