MON is jarig, maar feest (nog even) niet

De ballonnen en slingers hingen al voor het verjaardagsfeest van de Motorsport Organisatie Nederland (MON), maar het feest is uitgesteld tot 2021.

Het is een speciaal jaar voor de MON, het ziet namelijk Abraham. Helaas is de gehele wintersport stilgelegd door het coronavirus. Daarmee is voorlopig ook het vijftigste verjaardagsfeest van de baan. Het evenement dat gepland stond op 27 en 28 juni in Berghem wordt verplaatst naar de zomer van 2021. Het bloed kruipt ondertussen waar het niet gaan kan. De MON houdt 27 en 28 juni 2020 liever vrij als mogelijk weekend om afgelaste motorsportwedstrijden in te halen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.