MotorNL breekt opnieuw record; bijna 220.000 unieke bezoekers!

In de afgelopen maand heeft MotorNL opnieuw een record gebroken: we telden bijna 220.000 unieke bezoekers op onze website! Dat betekent een groei van maar liefst 255% in vergelijking met maart 2019 (62.000 unieke bezoekers). Daarmee is MotorNL verreweg het grootste online motor magazine van Nederland.

Nadat we begin maart jullie nog bedankten en een nieuwsbericht over ons ‘bezoek-record’ uitstuurden, doen we dat nu opnieuw: bedankt!

“Bedankt allemaal! Dat is de korte maar heldere boodschap aan al onze abonnees, websitebezoekers en volgers van onze verschillende sociale media-kanalen. Door jullie fantastische steun en jullie vertrouwen breken wij record op record en dat geeft ons de mogelijkheid en vooral ook de motivatie om nog veel meer mooie verhalen, interviews, reportages en video’s te maken.”

Met het uitbreken van het coronavirus en het vele thuiswerken valt dat natuurlijk goed te verklaren. Maar we zien ook dat onze content als zeer relevant wordt ervaren én dat motorrijders zelfs bereid zijn te betalen voor onze premiumartikelen.

Deze enorme toename van het bezoek geeft ons steeds weer de motivatie om zoveel mogelijk mooie verhalen, interviews, reportages en video’s  – soms onder lastige omstandigheden – te blijven maken. MotorNL, met recht het grootste online motormagazine van Nederland

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.