Monaco Evo, de lichtste systeemhelm op de markt

Lazer stelt de Evo versie van zijn revolutionaire helm Monaco voor. De Monaco werd in 2012 geïntroduceerd als de lichtste systeemhelm (1.400g in carbon) en voorzien van het fotochromisch Lumino scherm. De Monaco Evo is de verderontwikkeling van dit concept, met een vederlichte 1.350g en het grootste zichtveld op de markt. Verder, met een aanzienelijke vergroting van de kinruimte, een Vent Lock die voortdurend koele lucht over het gezicht voert, een nieuwe één-vinger opening, zes bevestigingspunten voor het kinstuk, een bi-directionele tandmechanisme voor een zeer strakke afsluiting van het scherm, een nieuw binnenwerk om het aantrekken van de helm makkelijker te maken en een automatische retractie van het scherm uit zijn hoogste stand. De Monaco Evo is voor een Bluetooth installatie voorbereid. 

De Monaco Evo is beschikbaar in glasvezel voor €399 incl. BTW en voor €499 incl. BTW in carbonvezel, in de maten XXS – XXL.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?