Nieuwe kleuren Triumph

Twee nieuwe two-tone combinaties gaan de jaren ‘60 stijl van de Bonneville T100 nog fraaier maken: Cranberry Red metallic/New England White en Graphite/Phantom Black metallic met gouden pinstripes. De standaard Triumph Bonneville wordt leverbaar in de nieuwe Aurum Gold kleurstelling, een lichte 'champagne' metallic lak met designaccenten. De Scrambler krijgt een Matt Black versie toegevoegd.

Andere detailwijzigingen voor modeljaar 2012 zijn onder andere de overgang naar een grafietkleurig frame voor de Tiger 800 en Tiger 800XC. De two-tone uitvoering van de America cruiser wordt voorzien van een lichtere Carribean Blue kleur (ter vervanging van Eclipse Blue), nog steeds in combinatie met Crystal White.

De 2012-modellen in nieuwe kleurstellingen zijn vanaf juni leverbaar met twee jaar garantie zonder kilometerbeperking. Meer informatie vind je op www.triumphmotorcycles.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?