zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe kleuren Triumph

Twee nieuwe two-tone combinaties gaan de jaren ‘60 stijl van de Bonneville T100 nog fraaier maken: Cranberry Red metallic/New England White en Graphite/Phantom Black metallic met gouden pinstripes. De standaard Triumph Bonneville wordt leverbaar in de nieuwe Aurum Gold kleurstelling, een lichte 'champagne' metallic lak met designaccenten. De Scrambler krijgt een Matt Black versie toegevoegd.

Andere detailwijzigingen voor modeljaar 2012 zijn onder andere de overgang naar een grafietkleurig frame voor de Tiger 800 en Tiger 800XC. De two-tone uitvoering van de America cruiser wordt voorzien van een lichtere Carribean Blue kleur (ter vervanging van Eclipse Blue), nog steeds in combinatie met Crystal White.

De 2012-modellen in nieuwe kleurstellingen zijn vanaf juni leverbaar met twee jaar garantie zonder kilometerbeperking. Meer informatie vind je op www.triumphmotorcycles.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen