donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Monster Energy start Girl Search 2012

Monster Energy is net als ons zeer enthousiast om aan te kondigen dat de heetste groep meiden van het continent met liefst twaalf schoonheden wordt uitgebreid. Alleen waar zijn die mooie meiden? De Monster Girl Search moet ze gaan vinden. Om de selectie eerlijk te laten verlopen, zal het ‘dreamteam’ gekozen worden door middel van een populariteitsstemming.

Via www.monstergirlsearch.com kun je zien wie zich al opgegeven hebben. De eerste stemmingsronde sluit op 30 oktober. Daarna worden de stemmen geteld. Vervolgens vindt de finale stemronde plaats. Waarom stemmen? Omdat je dan kans maakt op een VIP-pas voor het Monster Girl openingsfeest tijdens de Monza Rally, eind november. Auto’s? Ja, maar om het te verzachten zal Valentino Rossi vrolijk mee feesten met de dames. Dus…
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen