Monster Energy start Girl Search 2012

Monster Energy is net als ons zeer enthousiast om aan te kondigen dat de heetste groep meiden van het continent met liefst twaalf schoonheden wordt uitgebreid. Alleen waar zijn die mooie meiden? De Monster Girl Search moet ze gaan vinden. Om de selectie eerlijk te laten verlopen, zal het ‘dreamteam’ gekozen worden door middel van een populariteitsstemming.

Via www.monstergirlsearch.com kun je zien wie zich al opgegeven hebben. De eerste stemmingsronde sluit op 30 oktober. Daarna worden de stemmen geteld. Vervolgens vindt de finale stemronde plaats. Waarom stemmen? Omdat je dan kans maakt op een VIP-pas voor het Monster Girl openingsfeest tijdens de Monza Rally, eind november. Auto’s? Ja, maar om het te verzachten zal Valentino Rossi vrolijk mee feesten met de dames. Dus…
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.