maandag 11 december 2023

Motorrijder onderuit door gespannen touw

Een 21-jarige motorrijder uit Eindhoven is deze week in Voerendaal licht gewond geraakt doordat hij hard in de remmen moest omdat er een touw over de weg gespannen was. Het incident gebeurde rond kwart voor zes op de Veeweg.

De motorrijder reed samen met twee andere familieleden, die samen op een andere motor zaten, over de eerder genoemde weg toen de bestuurder van die andere motor plotseling het gespannen touw zag. Die remde stevig af, maar raakte het touw wel. Hij wist echter te voorkomen dat zijn motor inclusief bijrijder onderuit ging.

De 21-jarige man zag wat er voor hem gebeurde, maar remde zichzelf onderuit. De Eindhovenaar kwam er gelukkig met lichte kneuzingen vanaf. De politie onderzoekt op dit moment deze zaak.

Bron: De Limburger
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen