Motorrijder onderuit door gespannen touw

Een 21-jarige motorrijder uit Eindhoven is deze week in Voerendaal licht gewond geraakt doordat hij hard in de remmen moest omdat er een touw over de weg gespannen was. Het incident gebeurde rond kwart voor zes op de Veeweg.

De motorrijder reed samen met twee andere familieleden, die samen op een andere motor zaten, over de eerder genoemde weg toen de bestuurder van die andere motor plotseling het gespannen touw zag. Die remde stevig af, maar raakte het touw wel. Hij wist echter te voorkomen dat zijn motor inclusief bijrijder onderuit ging.

De 21-jarige man zag wat er voor hem gebeurde, maar remde zichzelf onderuit. De Eindhovenaar kwam er gelukkig met lichte kneuzingen vanaf. De politie onderzoekt op dit moment deze zaak.

Bron: De Limburger
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.