Mooie WINactie op MOTO73 Facebook-pagina

De Facebook-pagina van MOTO73 was altijd al bekend vanwege z’n bijzondere manier van verslaggeving. Net iets anders en dat is wel zo leuk. Vanaf nu is deze pagina echter ook bekend vanwege de prachtige prijzen die je er kunt winnen. Want we hebben weer een leuke WINactie! Deze keer maak je kans op een rugzak van Richa. Surf snel naar www.facebook.com/moto73nl, zoek de actie op en lees hoe je deze Richa-rugzak kunt winnen.

Veel succes!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.