Moto Guzzi V85 TT heeft een prijs: €13.695,-

Moto Guzzi heeft de nieuwe V85 TT geprijsd. De nieuwe allroad binnen het modelgamma van Moto Guzzi is met ingang van 2019 te bestellen voor €13.695,-*. Vanaf februari staat de V85 TT bij de officiële dealers.

Bekijk ook: Moto Guzzi V85 TT 2019 Eerste Test #Vlog

Met de V85 TT breidt Moto Guzzi het programma uit met een compleet nieuwe V-twin en blaast het merk een rijke en avontuurlijke offroad-historie nieuw leven in met een moderne interpretatie van de klassieke enduro.

Nieuwe acht-en-een-half

Het blok van de V85 TT is een 853cc luchtgekoelde 90o V-twin met twee kleppen per cilinder. Deze nieuwe acht-en-een-half levert 80 pk en een koppel van 80 Nm, waarvan 90% al beschikbaar is vanaf 3.750 tpm. Hoewel dit het eerste blok van Moto Guzzi is dat gemakkelijk 8.000 tpm draait, doet het zijn werk al vanaf lage toerentallen.

De V85 TT biedt je keuze uit drie verschillende rij-instellingen – Road, Rain en Offroad – waarbij de instellingen van het motormanagement, het ABS en de MGCT tractie controle aan de verharde of onverharde omstandigheden zijn aan te passen. Voor de overbrenging heeft Moto Guzzi de voorkeur gegeven aan onderhoudsvrije cardanaandrijving boven een ketting.

De Moto Guzzi V85 TT arriveert in februari bij de officiële Moto Guzzi-dealers, waar hij nu al te bestellen is.

* Prijs is inclusief 21% BTW en 2 jaar gratis Road Assistance (vanaf 750cc), inclusief rijklaarmaak- kentekenkosten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?