Moto2-machine te koop

Zo’n kans zie je niet elke dag. Een Moto2-machine die te koop staat en ook daadwerkelijk in 2010 is gebruikt in die klasse. Het gaat om een 600cc MotoBI-machine van Simone Corsi, die in dat jaar in het JiR Moto2-team reed. Dat was Corsi’s debuutjaar in die klasse. Wel meteen zijn beste jaar, want Corsi belandde in 2010 op plek 5 met 138 punten. Het was trouwens ook het debuutjaar van de Moto2 zelf. Het gaat hier dus om één van de eerste Moto2-machines. Wie twijfelt of de motor wel in goede staat is, mag hem laten inspecteren en bestaat er de mogelijkheid om de motor te testen op de baan. De adverteerder is zich bewust van het feit dat het een verzamelstuk is en biedt hem ook zo aan. Moet je wel je spaarvarken stukslaan, want er moet een goeie som geld voor neergeteld worden. Het is natuurlijk wel een Moto2-machine. Misschien wel verstandig om er ook een monteur bij in te huren. Veilingmeester John Searle schat zo’n €35.000 tot €50.000. Ook moet je hem even (laten) ophalen uit Monaco. Of laten bezorgen, maar dat kost natuurlijk extra. Maar als je zulke duiten kunt neertellen voor een circuitmotor moet dat geen probleem zijn. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.