MOTO73 een dagje later

Goed en slecht nieuws. Eerst het slechte maar? MOTO73 verschijnt vanwege Pinksteren een dagje later, noodzakelijk om onder andere de MotoGP op Le Mans en het ONK Wegrace in Oss mee te kunnen nemen. Dan snel door naar het goede nieuws; vandaag is het al zover! Nummer 11 ploft vandaag op de deurmat en ligt vanaf vanmiddag in de winkel.

Lezend zal je al heel snel merken dat het het wachten meer dan waard was. Wat te denken van de grote allroadtest? Nieuw zijn de Aprilia Caponord, de KTM 1190 Adventure en de BMW R1200GS. Maar is nieuw ook beter? Daarnaast legale afluisterpraktijken bij het WK Superbike-team van Kawasaki. “We gaan voor een L8. Mattia, wees klaar voor een 05.” Nu nog geheimtaal maar na het lezen van dit achtergrondverhaal voor iedereen gesneden koek.

Verder spreken we met Branko Srdanov over zijn voorbereidingen voor de Isle of Man TT, rijden we op een vliegdekschip met de Pirelli Angel GT, sturen we naar Groningen voor een reisverhaal en rijden we koppelingshendel-loos met de Yamaha FJR1300AS.

Inderdaad, het wachten meer dan waard. Goed weekend alvast!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.