BMW Concept Ninety

BMW bestaat 90 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Eerder werd al bekend dat er een speciaal model op de markt zou komen, maar daarna bleef het stil. Zo stil dat het einde verhaal leek, nog voor het goed en wel begonnen was. Maar zie hier! BMW heeft woord gehouden en daar zijn wij heel blij mee. Want wat is de BMW R90S 2.0, luisterend naar de naam BMW Concept Ninety, verschrikkelijk gaaf geworden.

Dat voor een R90S gekozen is, mag BMW kennende geen toeval zijn en dat is het ook niet. Dit type bestaat namelijk veertig jaar. Met een top van over de 200 km/h behoorde de R in 1973 tot de absolute toppers in de motorwereld en eigenlijk is die dat nog steeds zo… Geestelijk vader van de BMW Concept Ninety is Roland Sands van Roland Sands Design. Inderdaad, die kennen we al van onder andere de Hyper Modified TMAX.

Meer informatie volgt binnenkort.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.