donderdag 25 april 2024

BMW Concept Ninety

BMW bestaat 90 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Eerder werd al bekend dat er een speciaal model op de markt zou komen, maar daarna bleef het stil. Zo stil dat het einde verhaal leek, nog voor het goed en wel begonnen was. Maar zie hier! BMW heeft woord gehouden en daar zijn wij heel blij mee. Want wat is de BMW R90S 2.0, luisterend naar de naam BMW Concept Ninety, verschrikkelijk gaaf geworden.

Dat voor een R90S gekozen is, mag BMW kennende geen toeval zijn en dat is het ook niet. Dit type bestaat namelijk veertig jaar. Met een top van over de 200 km/h behoorde de R in 1973 tot de absolute toppers in de motorwereld en eigenlijk is die dat nog steeds zo… Geestelijk vader van de BMW Concept Ninety is Roland Sands van Roland Sands Design. Inderdaad, die kennen we al van onder andere de Hyper Modified TMAX.

Meer informatie volgt binnenkort.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen