13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTO73 nummer 1 komt er aan!

Goed nieuws voor alle MOTO73-abonnees en andere MOTO73-lezers. Op dit moment zijn wij druk bezig met de afronding van nummer 1. Vandaag gaat het eerste deel al naar de drukker, maandag het tweede – en meest actuele – deel zodat eind volgende week de eerste editie van 2021 op de deurmat ligt of te koop is in onder andere supermarkten en online.

Hoewel dit veel weg heeft van ‘wij van WC-eend, adviseren WC-eend’ wordt nummer 1 er echt eentje om te bewaren! We maken bijvoorbeeld de eerste meters met de 2021 Yamaha MT-07, de 2021 Kawasaki Versys 1000 SE en de 2021 KTM 890 Adventure terwijl de nog altijd populaire BMW K100LT de Marathonmotor is. 

Nieuw in MOTO73 is het Aankoopdossier, waarin we een bepaald type motorfiets volledig ‘uitkleden’. Waar moet je op letten bij de aankoop, hoe zit het met terugroepacties en wat is een gangbare prijs? Deze, en nog veel meer vragen, komen aan bod in deze nieuwe rubriek. We trappen af met de Honda Fireblade. Is deze gentlemen-racer ook tweedehands een heer van stand?

Terug van weggeweest zijn de techniek-verhalen en om dat te vieren hebben we er meteen twee in de eerste editie van 2021. We duiken namelijk zowel de techniek van de Skyhook-vering als die van de secundaire aandrijving.

Sport heeft dit keer ook een groot aandeel, waarbij we uiteraard stilstaan bij het overlijden van Jan de Vries, Joël Robert en Hubert Auriol. Ook interviewde we Bo Bendsneyder over zijn bijzondere Moto2-transfer, kijken we terug op Le Dakar en gaan we terug in dit tijd met Davide Brivio, terug naar het jaar dat hij Valentino Rossi weg wist te lokken bij het machtige Honda en zo er voor zorgde dat Yamaha een merk werd dat weer wist te winnen.

Samen met een bijzonder tourverhaal Propellers in de prut, 24 uur non-stop op pad met een CF Moto 650 NK en Voge 500DS en nog veel meer een nummer dat het wachten meer dan waard is.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen