dinsdag 16 april 2024

MOTO73 Trackday: inschrijving geopend!

Het lijkt nog ver weg, maar voor de zuidelijke provincies is het zo carnaval, daarna vliegen Pasen, Koningsdag, Pinksteren, en de Dutch TT voorbij, naar feitelijk de tofste feestdag voor MOTO73-abonnees; de MOTO73 Trackday op Assen!

Organisatie van deze circuitdag op maandag 25 juli is in de kundige handen van de dames en heren van Trackdays 4 All, maar behalve dat het allemaal helemaal prima geregeld is, zijn er ook nog wat leuke extra’s op de circuitdag. Zo stelt Ducati vier Panigales beschikbaar om uit te proberen! Met de proefrit heb je zelfs keuze uit de 1299 S en de gloednieuwe 959 Panigale. Wel even aangeven bij je inschrijving of en zo ja, welke Panigale je graag eens aan de tand gevoeld had.

Uiteraard is er voor de beginners alle mogelijke groepsbegeleiding aanwezig, van instructeurs als Jasper Iwema, Ron van Steenbergen, Ghisbert van Ginhoven, Danny de Boer en Bach Lamboo. Eventueel kan er ook persoonlijke begeleiding bijgeboekt worden, inclusief video en een certificaat van deelname. Wat wil een mens nog meer?

Alle details vind je hier. En mocht je al helemaal verkocht zijn, dan kun je ook direct naar de inschrijvingspagina. Daar vind je trouwens ook nog een aantal andere circuitdagen van Trackdays 4 All die je dan ook meteen kunt boeken. Als je er toch bent…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen