MOTO73 voortaan op vrijdag!

Zit je al met smart te wachten op de nieuwe MOTO73? In nummer 2, de eerste van 2019, lees je bijvoorbeeld alles over de Triumph 1200 Scrambler XE en XC, Aprilia RSV4 RF, krijgt onze BMW F850 duurtester zijn 20.000 km beurt en maken we een luxe tour door Frankrijk. Stuk voor stuk gave verhalen. Toch moet je – als abonnee – nog even wachten tot je er je tanden in kan zetten. We hebben sinds kort namelijk een samenwerkingsverband met een nieuwe bezorger en die doet zijn werk op vrijdag in plaats van donderdag. Geen nood dus als je ons niet op de deurmat vindt straks, we zijn onderweg!

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.