13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTO73 voortaan op vrijdag!

Zit je al met smart te wachten op de nieuwe MOTO73? In nummer 2, de eerste van 2019, lees je bijvoorbeeld alles over de Triumph 1200 Scrambler XE en XC, Aprilia RSV4 RF, krijgt onze BMW F850 duurtester zijn 20.000 km beurt en maken we een luxe tour door Frankrijk. Stuk voor stuk gave verhalen. Toch moet je – als abonnee – nog even wachten tot je er je tanden in kan zetten. We hebben sinds kort namelijk een samenwerkingsverband met een nieuwe bezorger en die doet zijn werk op vrijdag in plaats van donderdag. Geen nood dus als je ons niet op de deurmat vindt straks, we zijn onderweg!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen