13 C
Nederland
zondag 29 mei 2022

Motomind Benelux importeur voor Barracuda

Barracuda, leverancier van motoraccessoires en in die hoedanigheid bezig vanaf 2002, heeft een nieuwe importeur voor de Benelux: het Nederlandse Motomind, gevestigd in Leiden.

Barracuda en Motomind – ook importeur van Dainese en AGV – laten ook meteen weten dat er voor 2020 verschillende nieuwe producten zijn gepresenteerd, zoals dynamische LED knipperlichten. En de sponsorovereenkomst met het Yamaha Petronas MotoGP team is verlengd. Barracuda durft te hopen op een wereldkampioenschap.

Motomind zal in de Benelux de marketing en de ondersteuning verzorgen. Er is een ruime voorraad en orders worden zeven dagen per week verstuurd. Daarnaast lanceert Barracuda eerdaags een nieuwe website. Deze is volledig rondom gebruiksgemak ontwikkeld. De bezoeker krijgt per type motor alle beschikbare accessoires getoond.

Voor meer info, check motomind.nl

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen