MotoMondo sterk vertegenwoordigd op de MOTORbeurs Utrecht

Vanaf 14 tot en met 17 februari staat hal 7 weer boordevol met het laatste motornieuws. MotoMondo zal dit jaar met maar liefst drie stands aanwezig zijn in Utrecht. Het laatste nieuws van Mash vind u op stand 7C028. Daar zal de opvolger van de Seventy, het eerste model van Mash uit 2012, te zien zijn maar ook de langverwachte Dirt Track 650.

Op dezelfde stand vindt u ook het nieuwe merk dat MotoMondo aan haar portefeuille heeft mogen toevoegen te weten Hyosung. Klein maar fijn is het nieuwe model maar de Aquila GV 125 S Bobber weet zeker iedereen te imponeren. Probeer hem anders eens op het buitenterrein bij BOVAG Try the Bike. De prijs van de Bobber is ook bekend: €4.999,-.

Primeur voor Nederland is het merk Royal Enfield. Te zien op stand 7C014 en daar presenteert het langst producerende motorfietsmerk uiteraard de nieuwe 650cc Twins maar ook de Himalayan en de klassieke Singles. Naast de motoren zal ook de nieuwe casual kledinglijn en de riding gear van Royal Enfield te bewonderen zijn.

Op de derde stand (7C050) zijn de 2019 modellen te zien van het Italiaanse MV Agusta. Met maar liefst 10 modellen is het exclusieve merk aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht waaronder de unieke Brutale 1000 Serie Oro. Maar ook de onlangs gepresenteerde 35 kW uitvoeringen van de F3 675 en Brutale 800 in nieuwe kleurstellingen zijn te bewonderen.

MotoMondo

Meer over Motomondo en Royal Enfield?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?