vrijdag 29 maart 2024

Motor City Amsterdam is jarig…

Motor City Amsterdam viert dit jaar het driejarig bestaan. Een mooie mijlpaal in een lastige periode. Waar voorheen een stil, saai, en slecht gevuld winkelpand stond, is nu plaats gemaakt voor een flink opgeknapt pand. Daarbij hoort natuurlijk een mooie en goed gevulde showroom met enthousiast personeel.

In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september gaan vanwege de festiviteiten alle registers open. Met onder meer een verwarmd én overdekt terras, muziek, gratis hapjes en drankjes, een springkussen voor de kids en een loterij. In die jubileumloterij maak je kans op prachtige prijzen. Wat te denken van een jaar lang gratis rijden op een Kawasaki Z750R ABS? Een helm van Kabuto ter waarde van 299 euro dan? Of heb je liever Alpinstare SMX 5-laarzen ter waarde van 199 euro? Je maakt er allemaal kans op.

Deelnemen aan de loterij is eenvoudig. Print dit formulier uit, vul ‘m in en lever het uiterlijk op 23 september in bij de winkel in Amsterdam. Deze kans mag je simpelweg niet laten lopen! Maar er is meer. Binnenkort maken we op MOTOR.nl een groot aantal aanbiedingen bekend. En tijdens het feestweekend halveren we de prijzen van maar liefst twintig artikelen. Houd MOTOR.nl dus goed in de gaten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen