Metamorfose West Coast Motors

Op zondag 7 oktober 2012 opent West Coast Motors in Alkmaar officieel de deuren van zijn splinternieuwe Harley-Davidson-motorzaak. Deze dealer brengt daarmee twee Harley-Davidson-vestigingen in Alkmaar samen onder één dak aan de Madame Curiestraat. Bas Leek heeft per 1 januari 2012 officieel de zaak overgenomen van zijn vader Jan, die gelukkig nog wel actief blijft binnen het bedrijf.

Vader Jan richtte West Coast Motors in 1976 op. Hij maakte van zijn passie zijn beroep en ging motoren in- en verkopen. Daarna ging het snel met als laatste hoogtepunt het nieuwe pand dat door Bas zelf ontworpen is. Op zondag 7 oktober 2012 vindt om 14.00 uur de officiële opening van West Coast Motors plaats. Iedereen is van harte welkom om bij deze opening aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.westcoastmotors.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?