vrijdag 19 april 2024

Metamorfose West Coast Motors

Op zondag 7 oktober 2012 opent West Coast Motors in Alkmaar officieel de deuren van zijn splinternieuwe Harley-Davidson-motorzaak. Deze dealer brengt daarmee twee Harley-Davidson-vestigingen in Alkmaar samen onder één dak aan de Madame Curiestraat. Bas Leek heeft per 1 januari 2012 officieel de zaak overgenomen van zijn vader Jan, die gelukkig nog wel actief blijft binnen het bedrijf.

Vader Jan richtte West Coast Motors in 1976 op. Hij maakte van zijn passie zijn beroep en ging motoren in- en verkopen. Daarna ging het snel met als laatste hoogtepunt het nieuwe pand dat door Bas zelf ontworpen is. Op zondag 7 oktober 2012 vindt om 14.00 uur de officiële opening van West Coast Motors plaats. Iedereen is van harte welkom om bij deze opening aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.westcoastmotors.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen