Gratis met de Autoslaaptrein?

De nieuwe winterbrochure van DB Autozug is uit. En om dat te vieren mogen wij twee treinkaartjes weggeven naar… Ja, dat is het mooiste, dat mag je zelf invullen. Op www.dbautozug.nl staan alle bestemmingen en daar zitten veel leuke plaatsen bij. Maar wat moet een motorrijder in de winter waar dan ook? Goed nieuws, speciaal voor ons heeft DB Autozug nog plaats geregeld in september. Mooier kunnen wij het echt niet maken, leuker ook niet. Wil jij banden, geld en onzinnige kilometers besparen op weg naar een plaats waar het in september nog lekker weer is? Vul dan als de gesmeerde bliksem dat formulier in! Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.