Nieuwe MOTO73 is uit!

Superbike-circuittest
Op het Spaanse Aragon reden we met zeven superbikes: de KTM 1190 RC8R, de MV Agusta F4, de Honda CBR1000RR Fireblade C-ABS, de Yamaha R1 SP, de Suzuki GSX-R1000, de BMW S1000RR en de Kawasaki ZX-10R. Welke wint de strijd?

Fabrieksbezoek
Bij Hepco & Becker worden met uiterst geavanceerde technieken edel handwerk koffers gemaakt.

Motor & Film
In de film Sztuczki (Tricks) uit 2007 speelt een Poolse droommotor, een WSK Kos, een bescheiden rol.

Nieuwe KTM-enduro’s
In Italië maakten we al kennis met de 2012-modellen, inclusief de gloednieuwe 350ESC-F.

ONK Assen
De Superbikes, Supersports en zijspannen kwamen in actie op het TT Circuit.

Bagage
Hoe kun je al je bagage het best op de motor kwijt? Wij zetten de mogelijkheden op een rij voor de allroader, de weekendkampeerder, de supersporter, de sporttoerist en de groottoerist.

GP Le Mans
Casey Stoner trok zich niets aan van al het gekrakeel en won met overmacht de Franse Grand Prix.

Motornieuws
MV presenteerde de Corsacotra-uitvoering van de F4.

Oude GP-Circuits
Solitude, bij Stuttgart, werd ooit omgezoomd door meer dan 400.000 toeschouwers. Wij keken er rond.

Nieuwe Bridgestones
Op het circuit van Zandvoort maakten we uitgebreid kennis met de Battlax BT-016 Pro en R10.

Banden
We onderwierpen de nieuwste Dunlops aan een ultieme stresstest.

Marathonmotor BMW K1100LT
Liefst 219000 kilometer staat er al op de teller van de BMW K1100LT van Hans Quartel, die hem destijds vooral kocht als betrouwbare motor voor woon-werkverkeer. En betrouwbaar is dit werkpaard nog altijd. Afgezien van een zwaar draaiend balhoofd mankeert er maar weinig aan.

Showroom
Iedere rechtgeaarde liefhebber van het WK Superbike zal het water in de mond lopen bij het zien van deze Aprilia RSV1000R, een replica van de machine waarmee Noriyuki Haga ooit reed.

En nog veel meer. Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga dan naar www.zester.nl/MOTO73 en profiteer van een van onze aanbiedingen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.