Data WDW 2014 bekend

Het grootste Ducati-feest ter wereld, de World Ducati Week (WDW), vindt komend jaar van 18 tot en met 20 juli plaats op uiteraard het Misano World Circuit Marco Simoncelli in Italië. De laatste editie van het WDW trok meer dan 65.000 (!) bezoekers uit meer dan 50 (!) landen.

De verwachting is dat het in 2014 echter nog veel drukker gaat worden.
Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat hét Ducati-feest plaatsvindt op het circuit in Misano, gelegen aan de beroemde Romagnola Riviera, niet ver van Rimini. De komende maanden zal er meer informatie beschikbaar komen op de speciale website wdw.ducati.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?