vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor & Film > Larry Crowne

Net uit: een romantische komedie met Tom Hanks en Julia Roberts. Larry Crowne is een elegante film. Niet echt brullen en soms een beetje traag, maar dat zijn misschien wel passende kwalificaties voor een film boordevol scooters.

Larry Crowne werkt met plezier als magazijnchef, maar wordt totaal onverwachts ontslagen. Om zijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, meldt de vijftiger zich plichtmatig aan bij het plaatselijk junior college – een soort middelbaar beroepsonderwijs – waar hij een cursus spreken in het openbaar volgt bij de uitgebluste lerares Mercedes Tainot (Julia Roberts).

Lees meer in de nieuwe MOTO73!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen