Motor & Film > Larry Crowne

Net uit: een romantische komedie met Tom Hanks en Julia Roberts. Larry Crowne is een elegante film. Niet echt brullen en soms een beetje traag, maar dat zijn misschien wel passende kwalificaties voor een film boordevol scooters.

Larry Crowne werkt met plezier als magazijnchef, maar wordt totaal onverwachts ontslagen. Om zijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, meldt de vijftiger zich plichtmatig aan bij het plaatselijk junior college – een soort middelbaar beroepsonderwijs – waar hij een cursus spreken in het openbaar volgt bij de uitgebluste lerares Mercedes Tainot (Julia Roberts).

Lees meer in de nieuwe MOTO73!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.