Film > De Holland-Amerika-toer

Twee dagen lang bekeken we Nederland door de ogen van Amerikanen. Met dikke Harley-Davidson-motoren van EagleRider Holland bezoeken we daarvoor de mooiste plekjes van ons land. Natuurlijk kunnen echte Nederlandse toeristische trekpleisters, zoals Volendam, de Afsluitdijk en de Zaanse Schans, daarbij niet ontbreken. Maar onze reis begint in Deventer bij de Wilhelminabrug, die Gelderland en Overijssel met elkaar verbindt, en een prachtig verhaal heeft.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?