Motor & Film > Salt (2010)

Angelina Jolie laat in Salt andermaal zien dat zij dé actieheldin van dit moment is. Maar ook in het echte leven lijkt ze – met zes kinderen en een vliegbrevet – niet makkelijk bij te benen. Een mooie vrouw die weet hoe ze een biljartkeu hanteert, hoe ze een vis van de haak haalt, hoe ze een voetbal moet raken, hoe ze op een motorfiets plat door de bocht gaat. Wat maakt vrouwen die ‘jongensdingen’ doen toch zo woest aantrekkelijk? Met wat Darwinisme van de koude grond kom je een heel eind.

Een zorgzame levensgezel helpt bij de verspreiding van je genen, maar een die daar bovenop kan bijdragen aan een succesvolle jacht zal je helpen een hele schare nazaten in leven te houden. In een tijd dat de jacht geen levensnoodzaak meer is en een groot gezin voor nog maar weinigen een ideaal is, is de aantrekkingskracht van de tomboy geëvolueerd in de belofte van een avontuurlijk leven. Of, tijdens die anderhalf uur dat we naar een film kijken, in de illusie van een avontuurlijk leven.

Meer in de nieuwe MOTO73, die nu in de winkel ligt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?