13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Motor & Film > Salt (2010)

Angelina Jolie laat in Salt andermaal zien dat zij dé actieheldin van dit moment is. Maar ook in het echte leven lijkt ze – met zes kinderen en een vliegbrevet – niet makkelijk bij te benen. Een mooie vrouw die weet hoe ze een biljartkeu hanteert, hoe ze een vis van de haak haalt, hoe ze een voetbal moet raken, hoe ze op een motorfiets plat door de bocht gaat. Wat maakt vrouwen die ‘jongensdingen’ doen toch zo woest aantrekkelijk? Met wat Darwinisme van de koude grond kom je een heel eind.

Een zorgzame levensgezel helpt bij de verspreiding van je genen, maar een die daar bovenop kan bijdragen aan een succesvolle jacht zal je helpen een hele schare nazaten in leven te houden. In een tijd dat de jacht geen levensnoodzaak meer is en een groot gezin voor nog maar weinigen een ideaal is, is de aantrekkingskracht van de tomboy geëvolueerd in de belofte van een avontuurlijk leven. Of, tijdens die anderhalf uur dat we naar een film kijken, in de illusie van een avontuurlijk leven.

Meer in de nieuwe MOTO73, die nu in de winkel ligt!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen