MOTOR Magazine dagje later

Ah, wat jammer. MOTOR Magazine ligt niet vandaag maar pas morgen in je brievenbus of in de winkel. Maar wees gerust, het wachten is de moeite waard… Op het circuit van Aragón stookten we met de Aprilia RSV4 Factory, BMW S1000RR, Ducati 1199 Panigale, Honda CBR 1000RR Fireblade, Kawasaki ZX-10R, KTM RC8R, Suzuki GSX-R1000 en de Yamaha YZF-R1 een stapeltje banden op. Welke superbike heeft ons hart daar écht gestolen? Dit, en nog veel meer, lees je vanaf morgen in MOTOR Magazine nummero 11!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.