maandag 11 december 2023

MOTOR Magazine- en MOTO73-voordeelpas

MOTOR Magazine en MOTO73 lanceren deze week de Voordeelpas. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, krijg je met deze Voordeelpas bij een groot aantal partners (flinke) korting. De pas is daarmee een prachtige aanvulling op de voordelen waar je als abonnee van MOTO73 en/of MOTOR Magazine toch al van profiteert: je krijgt het blad op de verschijningsdatum thuisgestuurd, je krijgt korting ten opzichte van de winkelprijs en je kunt korting krijgen op je motorverzekering.

Maar misschien nog wel mooier is dat de Voordeelpas geen geld kost maar wel geld oplevert. En het is iets bijzonders want hij is persoonlijk en alleen voor abonnees. Met de pas krijg je bij partners kortingen die kunnen oplopen tot veertig procent. Tel uit je winst! Goed om te weten is dat een aantal partners ook korting geeft op aankopen uit de webshop. Je krijgt in dat geval een speciale code. Luxer (en luier) kunnen we het echt niet maken.

In iedere editie van MOTO73 en MOTOR Magazine staan de actuele aanbiedingen waarvan je direct kunt profiteren. Voor het meest actuele overzicht kijk je op www.moto73.nl/voordeelpas en www.motor-magazine.nl/voordeelpas.

Stuur voor vragen een mail naar marketing@www.motor.nl of marketing@moto73.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MOTO73 en MOTOR Magazine maken motorrijden betaalbaar!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen