Van den Brink wint ZX-6R Lawson-replica!

Tien gespannen koppies, vijftien vragen en slechts één hoofdprijs. Op vrijdag 18 januari moest en zou de hoofdprijs van de MOTOR GP Droomteam Competitie 2012 uitgereikt gaan worden, via een lastige GP-quiz. Met de Kawasaki ZX-6R Lawson-replica in het volle zicht moesten de tien winnaars (die samen op plek 1 eindigde zijn met 1.432 punten) een zenuwslopende finale afhandelen. En uiteindelijk deed Jeffrey van den Brink dat het beste.

De jongeman uit Harskamp vulde dertien goede antwoorden in en bleef de rest van de kandidaten ruim voor. Vooraf was Jeffrey zeer zenuwachtig en gaf aan waarom de Kawasaki goed van pas zou komen. ‘Ik rijd momenteel een Honda CBR600RR, maar ik wilde eigenlijk een wat nieuwere motor gaan kopen. Alleen heb ik dat nog maar even uitgesteld, toen ik zag dat ik bovenaan meedeed in de Droomteam Competitie.’

De teleurstelling bij de andere finalisten vanwege het mislopen van de Kawasaki was uiteraard groot, maar ook zij gingen uiteindelijk met mooie prijzen naar huis.

Tweede prijs – Held Race Evo – Willie Gerritsen
Derde prijs – Arai RX-7 GP Haslam Replica – J van Beelen
Vierde prijs – Lindstrands Zolder –  Paul Savelkouls
Vijfde prijs – Hyperpro Streetbox Pro – Fred Poede
Zesde prijs – Powerplustools WP5a – Ina van Milligen
Zevende prijs – Dynojet Powercommander met quickshifter – Helen Waaijenberg
Achtste prijs – Büse Silverstone     – Patrick Bakker
Negende prijs – Bridgestone S20 – Ronnie Snijder
Tiende prijs – Shark Vision-R Syntic – Adrie Davelaar van den Berg

Fotografie: Randy van der Wal

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?