13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor Magazine is terug met Special Nieuws & Tests: 132 pagina’s inspiratie

Na enkele jaren afwezigheid is Motor Magazine weer volledig terug. En niet zomaar, want Motor Magazine komt in 2022 met 4 dikke specials. Specials met unieke content, mooie thema’s, extra dik en extra luxe. Onderaan deze pagina vind je alvast een voorproefje van wat gaat komen en wanneer je bij je boekhandel (of op www.motor.nl) moet zijn voor het eerste exemplaar.

Special #1: Nieuws- en Tests 2022

Het oudste motormagazine van Nederland uit 1913, heeft een speciale uitgave gewijd aan Nieuws & Tests. Het magazine – 132 pagina’s dik – duidt al het motorfietsnieuws van 2022 en biedt aansluitend de verslagen van uitgebreide testsessies die door professionele testredacteuren zijn uitgevoerd. De motorfietstests zijn verlevendigd met foto’s van Europese topfotografen. Met de Motor Magazine Special Nieuws & Tests bij de hand kunnen motorrijders zich inleven en voorbereiden op de aankoop van hun nieuwe motorfiets.  

Niet alle motorrijders zijn even goed ingevoerd in de motorwereld. Vooral motorrijders die aan het begin staan van hun motorcarrière zijn naarstig op zoek naar meer informatie over motorfietsen. Dat laat niet verlet dat ervaren motorrijders het magazine links moeten laten liggen. Met 17 tests van 2022-motorfietsen is het magazine ook voor deze motorrijders een bron van inspiratie en vermaak.

Eind 2021 werden traditiegetrouw weer veel nieuwe motorfietsen geïntroduceerd. Ruim een derde van het magazine is gewijd aan motoren die op het punt van levering staan, maar door de testredacteuren van Motor.NL nog niet zijn getest. Deze nieuwe motorfietsen zet het magazine in de etalage en worden voorzien van duiding en specs.

Overigens was 2021 een topjaar voor motorfietsfabrikanten. Nooit eerder werden er wereldwijd zoveel nieuwe motorfietsen verkocht. Voor 2022 zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

Motor Magazine Special Nieuws & Tests kost € 7,99 en is te koop bij tijdschriften- en boekenwinkels, ook kun je het magazine hier bestellen.

Special #1: Nieuws- en Tests 2022 (ligt nu in de winkels)
Modellen- en testspecial. Perfect voor motorrijders met aankoopplannen die op zoek zijn naar antwoorden. Bomvol nieuws, alles komt aan bod!

Special #2: Allroads & Adventure (ligt op 8 april in de winkels)
Met een allroadmotor ligt avontuur binnen handbereik. We presenteren avontuurlijke motortests en routes, inclusief dowloadmogelijkheden van talloze GPX-bestanden.

Special #3: Toeren & Routes (ligt op 17 juni in de winkels)
De zomer komt eraan! We voorzien je in oneindig veel inspiratie en kant en klare downloadbare routes. Ontdek de mooiste plekken van Nederland en onze buurlanden.

Special #4: Cruisers & Customs (ligt op 21 oktober in de winkels)
Deze van chroom glimmende special biedt handvatten aan kustombouwers en helpt in de zoektocht naar een vette cruiser. Inspirerende verhalen met een rauw karakter.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen