zondag 25 februari 2024

Motor.NL zet platform Motormaatje.nl voort

Motormaatje.nl, het platform dat motorrijders via leuke en inspirerende toerritten met elkaar verbindt, wordt voortgezet door Motor.NL. Na het overlijden van oprichter René Appeldoorn heeft de familie van René in Motor.NL | PiTE Media B.V. de juiste partij gevonden om het online platform een toekomst te geven.

Op 16 augustus jl. kwam het trieste bericht dat oprichter en eigenaar van Motormaatje.nl, René Appeldoorn, plotseling is overleden. Hij richtte Motormaatje.nl op in 2009 en maakte de website tot een groot succes. Motormaatje.nl is een ‘club’ op het internet voor motorrijders met een passie voor het rijden van motortochten. Het online platform is een uitkomst voor motorrijders die graag samen met andere motorrijders willen toeren en de mooiste plekken willen ontdekken.

Nick Glättli, algemeen directeur van Motor.NL: ‘De familie van René Appeldoorn heeft de nadrukkelijke wens uitgesproken dat het gedachtegoed ‘Motormaatje’ van René in de toekomst blijft bestaan en dat kunnen wij als Motor.NL garanderen. Wij beschikken over een team van bevlogen medewerkers, en we delen het DNA van Motormaatje.nl: motorrijders onderling verbinden en routes faciliteren en rijden. Maar Motor.NL organiseert ook tal van evenementen om motorrijders bij elkaar te brengen. Vandaar dat de leden van Motormaatje.nl zich bij ons zeer thuis zullen voelen.’

Het team van Motor.NL zal op korte termijn verschillende leden van Motormaatje.nl uitnodigen voor een nadere kennismaking. Glättli: ‘Van wie kun je nu beter leren wat de wensen zijn ten aanzien van de toekomst van Motormaatje.nl dan van de gebruikers zelf?’

Motor.NL | PiTE Media B.V. is per 8-10-2021 de nieuwe organisatie achter Motormaatje.nl en direct aanspreekbaar voor de leden met eventuele vragen en opmerkingen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen