zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor.NL Zomertocht 2022, mooie route en nog beter eten!

Ons motto voor de clubtochten is altijd dat iedere motorrijder na een clubtocht een kilo zwaarder huiswaarts moet keren. Daar gaan we ook dit jaar ons best weer voor doen.

We beginnen de dag met koffie/thee en luxe appelgebak (en een dikke toef slagroom) bij het nationale gevangenismusuem in Veenhuizen. Een unieke locatie op de grens tussen Drenthe en Friesland.

Bestel nu je exclusieve Motor.NL Zomertocht 2022 T-shirt!

Na deze goede bodem aangelegd te hebben beginnen we aan de tocht. Rond het middaguur kun je weer goed ‘bijtanken’ met een stevige lunch in Ruinen, een klein dorpje – maar wel een met een echt lekker restaurant.

Als afsluiter kun je jezelf te goed doen aan een heerlijk diner. Na zo’n 250KM in totaal gereden te hebben, komen we aan in Bourtange. Een echt prachtig vestingdorp vlak bij de Duitse grens waar je je zo weer in de 18e eeuw waant. Hier gaan we nog eens goed genieten, alvorens we weer voldaan naar huis gaan.

Hier wil jij toch ook bij zijn? Kijk voor meer informatie op motor.nl/zomertocht of bestel direct je tickets op Ticketpoint!

Informatie Motor.NL Zomertocht

Datumzaterdag 2 juli 2022
StartpuntNationaal Gevangenismuseum, Veenhuizen
Eindpuntomgeving Bourtange
Afstandzo’n 250 km
Routewordt na inschrijving op 24 juni 2022 toegezonden in diverse navigatiebestanden
Prijs clubleden en abonnees€ 55,00
Motor.NL Riders Club, Motormaatje, MOTO73, Promotor, Motor.NL Premium + maximaal twee introducés
Prijs niet-leden€ 65,00
Inclusiefontvangst met koffie en luxe gebak, uitgebreide lunch en volledig verzorgd diner in gerenommeerde restaurants
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen