dinsdag 16 juli 2024

Wat is jouw favoriete motorstopplaats?

Ja, in principe kun je natuurlijk altijd en overal je motor parkeren, maar wat ons betreft komt het toch iets nauwer dan bij bijvoorbeeld je auto. Een lekkere stevige en vooral vlakke ondergrond bijvoorbeeld. En nu we toch bezig zijn, liefst altijd zicht op je motor, geen gezeur als je pak en helm op een stoel naast je legt terwijl het terras verre van vol is, dichtbij mooie stuurwegen, een schoon toilet en – heel belangrijk – lekkere koffie. Kortom, een ideale stopplaats met je motor heb je nog niet zomaar gevonden en al helemaal niet als je onbekend in de omgeving bent. 

Daarom gaan wij de meest ideale motorstopplaatsen in kaart brengen en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Bij welk restaurant maak jij vaak een tussenstop? Deel ‘m dan met ons via onderstaand formulier zodat wij een database kunnen opbouwen voor alle motorrijders. We focussen ons hierbij op Nederland, maar tips voor in het buitenland zijn ook meer dan welkom.

Bedankt, ook namens alle andere motorrijders!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Vandaag (26-6) de TTT gereden. Kom je bij de foto stop, blijkt het restaurant op zondag gesloten. Je gaat er vanuit dat je daar ook wat kunt eten. Mijn advies: kijk op de site wanneer ze geopend zijn.
    Vriendelijk groetjes
    Arend Pruntel

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen