Motor Outdoor 2011

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus zijn de dagen dat heel motorrijdend Nederland verwacht wordt op het Malieveld in Den Haag. Niet voor een demonstratie, maar voor Motor Outdoor, een evenement die alle takken van motorrijden in het zonnetje zet. Speciaal voor deze dag worden hier ook andere zaken onder geschaard, waaronder een occasion spektakel, een occasionmarkt van dealers uit de wijde omgeving en de Emma verkiezing, gericht op car audio. Voor eventuele potentiele deelnemers is er nog ruimte. Alle informatie is te vinden op www.motoroutdoor.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.