zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor Outdoor 2011

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus zijn de dagen dat heel motorrijdend Nederland verwacht wordt op het Malieveld in Den Haag. Niet voor een demonstratie, maar voor Motor Outdoor, een evenement die alle takken van motorrijden in het zonnetje zet. Speciaal voor deze dag worden hier ook andere zaken onder geschaard, waaronder een occasion spektakel, een occasionmarkt van dealers uit de wijde omgeving en de Emma verkiezing, gericht op car audio. Voor eventuele potentiele deelnemers is er nog ruimte. Alle informatie is te vinden op www.motoroutdoor.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelOfficiële MotoGP-store
Volgend artikelMotocross op tv

Gerelateerde artikelen