Motor Steve McQueen te koop

Veilinghuis Bonhams zal tijdens de derde jaarlijkse Las Vegas motorfietsveiling bij het Bally´s Hotel en Casino de 1970 Husqvarna 400 Cross veilen. Deze motor was eigendom van Steve McQueen en was te zien in de motorfiets documentaire 'On Any Sunday'.

McQueen werd in de jaren zestig eerst verbonden met Triumph door zijn beste vriend Bud Ekins. Maar toen in 1970 de lichtgewicht en krachtige Husqvarna werd geïntroduceerd ging al snel zijn voorkeur hiernaar uit.  Vervolgens reed Steve McQueen met deze motorfiets op een aantal zeer bekende gelegenheden.
 
De 1970 Husqvarna 400 Cross die eigendom was van Steve McQueen zal worden verkocht samen met een groot aantal documenten ter ondersteuning van zijn herkomst en authenticiteit.
 
Foto: Bonhams
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.