vrijdag 29 maart 2024

Motor Steve McQueen te koop

Veilinghuis Bonhams zal tijdens de derde jaarlijkse Las Vegas motorfietsveiling bij het Bally´s Hotel en Casino de 1970 Husqvarna 400 Cross veilen. Deze motor was eigendom van Steve McQueen en was te zien in de motorfiets documentaire 'On Any Sunday'.

McQueen werd in de jaren zestig eerst verbonden met Triumph door zijn beste vriend Bud Ekins. Maar toen in 1970 de lichtgewicht en krachtige Husqvarna werd geïntroduceerd ging al snel zijn voorkeur hiernaar uit.  Vervolgens reed Steve McQueen met deze motorfiets op een aantal zeer bekende gelegenheden.
 
De 1970 Husqvarna 400 Cross die eigendom was van Steve McQueen zal worden verkocht samen met een groot aantal documenten ter ondersteuning van zijn herkomst en authenticiteit.
 
Foto: Bonhams
 
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen