Nieuwe instapklasse

Vanaf 2013 is er een nieuwe minibike instapklasse die bedoeld is voor kinderen van zes tot tien jaar* die willen racen. Kinderen kunnen leren racen zonder dat alles gelijk gekocht hoeft te worden. Een seizoen lang racen kan al vanaf 750** euro, voor dat geld maak je het hele seizoen lang gebruik van een racepak, een helm, een set handschoenen en een set raceschoenen.

De minibike is in bruikleen en hoeft niet zelf vervoerd te worden, deze wordt elke racedag naar het circuit gebracht. Aan het einde van de racedag worden de motoren door specialisten nagekeken en klaargemaakt voor de volgende racedag. Als nieuwe coureur zal je worden opgeleid en begeleid door erkende KNMV trainers.
 
Interesse gekregen, kijk dan op de site RAP-Holland.
 
* Met een andere leeftijd mag je wel aanmelden maar misschien kan je niet meerijden in de instapklasse.
** Exclusief kosten voor de racelicentie, daginschrijving en het RAP-Holland lidmaatschap.
 
Foto: ANP

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.