Motor zonder Naam

Zelden maakte een BMW zoveel emoties los als de onlangs gepresenteerde R nineT. Vooral de zin in het persbericht dat de Duitse special edition gebaseerd was op R32 uit 1923 deed sommigen huiveren. Op de EICMA, waar de R nineT voor het eerst in het echt te zien was, bleek dat er echter ook veel liefhebbers van de R te vinden waren.

Heel anders zal het hoe dan ook de ‘Motor zonder Naam’, zoals Roland Sands’ versie van de R nineT genoemd wordt, waarschijnlijk vergaan. De meningen op de Facebook-pagina van BMW zijn in ieder geval een stuk eenduidiger en positiever. Enthousiast geworden? BMW heeft erg veel accessoires voor de R nineT. 

Meer details in onderstaand aanklikbaar fotoalbum. Wij vinden ‘ m zeker geslaagd, die ‘Motor zonder Naam’.

Foto’s: Facebook-pagina BMW

 

[justified_image_grid ids=19277,19278,19279,19280]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.