13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor zonder Naam

Zelden maakte een BMW zoveel emoties los als de onlangs gepresenteerde R nineT. Vooral de zin in het persbericht dat de Duitse special edition gebaseerd was op R32 uit 1923 deed sommigen huiveren. Op de EICMA, waar de R nineT voor het eerst in het echt te zien was, bleek dat er echter ook veel liefhebbers van de R te vinden waren.

Heel anders zal het hoe dan ook de ‘Motor zonder Naam’, zoals Roland Sands’ versie van de R nineT genoemd wordt, waarschijnlijk vergaan. De meningen op de Facebook-pagina van BMW zijn in ieder geval een stuk eenduidiger en positiever. Enthousiast geworden? BMW heeft erg veel accessoires voor de R nineT. 

Meer details in onderstaand aanklikbaar fotoalbum. Wij vinden ‘ m zeker geslaagd, die ‘Motor zonder Naam’.

Foto’s: Facebook-pagina BMW

 

[justified_image_grid ids=19277,19278,19279,19280]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen