De Boers winnende Honda te koop

Veel dichterbij een echte Superbike kun je maar met moeite komen. Ten Kate Racing Products heeft namelijk de Duntep Honda Fireblade van niemand minder dan Danny de Boer te koop staan. De Boer pakte met deze CBR de Dutch Superbike-titel. Mocht je met deze Honda dus voor geen meter rondkomen op Assen, ligt het in ieder geval niet aan de motorfiets. We hebben je vast gewaarschuwd voor pijnlijke confrontaties met je eigen ik… 

Maar verder is het natuurlijk knettergaaf om te kunnen jagen met een titel-winnende Superbike. En met 15.900 euro is de door Ten Kate Racing Products geprepareerde Honda ook nog eens redelijk betaalbaar. Voordat de Fireblade van eigenaar wisselt, krijgt de motor bovendien een beurt, waarbij de aandacht uitgaat naar het blok en het chassis plus de vering. 

Is 15.900 euro je net te gek? Voor 1.000 euro minder ben je de gelukkige eigenaar van de ‘oude’ motor van Fabio Massei, in 2013 uitkomend voor het EAB Ten Kate Junior Team. Deze motor is begin 2013 volledig opnieuw opgebouwd voor het EK Superstock 1000. Ook deze Fireblade krijgt een afleveringsbeurt.

Bovendien krijg je bij beide motoren een training voor onderhoud en voor het afstellen van de vering. Om het nog mooier te maken is ook een Ten Kate Racing Products-racehandleiding inclusief. Alleen dat is eigenlijk al meer dan de moeite waard! 

Meer informatie is te vinden op www.tenkateracingproducts.com onder het kopje ‘racebikes for sale’.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?